Problem med kalenderfunktionen på sidan

I WordPress får man som administratör information om att det finns nya versioner av de olika tilläggen som används på sidan och det är väldigt lätt att låta programmet uppdatera sig självt. Tyvärr får man ingen information om den nya versionen av tillägget är kompatibelt med den version av WordPress som används. Detta har jag nu lärt mig den hårda vägen. Jag uppdaterade Calpress (kalendern) till senaste versionen och då uppstod ett par allvarliga problem. Händelserna står med i kalendern, men listvyn av denna fungerar inte och informationen på förstasidan rapporterade att det inte fanns några aktuella händelser, fastän det finns tre planerade medlemsmöten i kalendern.

Jag har därför tillfälligt tagit bort kalendariet i högerspalten på förstasidan medan jag undersöker hur jag skall kunna rätta till problemen. Händelserna finns kvar i kalendern under fliken Kalendarium.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *