Problem med kalenderfunktionen på sidan

I WordPress får man som administratör information om att det finns nya versioner av de olika tilläggen som används på sidan och det är väldigt lätt att låta programmet uppdatera sig självt. Tyvärr får man ingen information om den nya versionen av tillägget är kompatibelt med den version av WordPress som används. Detta har jag nu lärt mig den hårda vägen. Jag uppdaterade Calpress (kalendern) till senaste versionen och då uppstod ett par allvarliga problem. Händelserna står med i kalendern, men listvyn av denna fungerar inte och informationen på förstasidan rapporterade att det inte fanns några aktuella händelser, fastän det finns tre planerade medlemsmöten i kalendern.

Jag har därför tillfälligt tagit bort kalendariet i högerspalten på förstasidan medan jag undersöker hur jag skall kunna rätta till problemen. Händelserna finns kvar i kalendern under fliken Kalendarium.

En kommentar till “Problem med kalenderfunktionen på sidan”

  1. Det visade sig att det var ett medvetet nytt beteende, som går ut på att man på ingångssidan endast ser de händelser som sker samma dag. Tidigare såg man alla händelser som ännu inte inträffat och det är ju så man vill ha det. Många fler än jag har protesterat och man har lovat att komma med en uppdatering där det gamla beteendet återkommer. Då kommer jag att lägga tillbaka listvyn av kalendern på ingångssidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *