Försäljning

För att sända artiklarna med posten tillkommer porto samt 35 kr i expeditionsavgift. Betalning sker i förskott. När vi fått en beställning återkommer vi om hur betalningen skall ske. När vi fått betalt skickas varorna alternativt hämtas på museet.

Radiomuseet har tyvärr inte några transportmöjligheter för större och tyngre gods. Därför gäller att Radiomuseet endast sänder komponenter och mindre apparater med vikt under 2 kg som brev per post. 78-varvsskivor sänds inte utan måste hämtas på museet.

Tyngre utrustningar kan köparen avhämta på Radiomuseet, som också kan förpacka dessa så att de går att avhämta av en speditör för vidare transport till köparen. Köparen ansvarar för avhämtning av godset på Radiomuseet samt kostnaden för frakten.

I vår läshörna finns de senaste numren av de tidskrifter som kommer in till museet, t ex klubbtidningar från olika radioföreningar. Ett mycket populärt tillhåll för besökare och medlemmar i föreningen!

Museibutiken

Vår museibutik ser ut som en gammaldags radiohandlare. Där säljer vi dubblettapparater och komponenter. Apparater till salu finns i listan nedan. Det kan finnas fler apparater i butiken.

Apparater till salu

Vi har ett stort sortiment med komponenter i butiken. Välkommen att komma dit och se vad vi har

Nedan finns listor på övrigt som säljs på museet.

T-skirt, dekaler, vykort mm till saluCD/DVD till salu

Biblioteket

Vårt fylliga bibliotek säljer ut dubbletter av  böcker och manualer, samt även böcker som inte platsar i biblioteket.

Böcker till salu

Radiorör

Vi har ett stort förråd av nya och  begagnade radiorör som är till salu. Beställning av radiorör skall ske via e-post. Vi svarar vilka rör vi har och vad det kommer att kosta. När vi fått betalning, så skickar vi rören. Prislistan finns på länken nedan.

Radiorör till salu

78-varvsskivor

Vi har fått in ett stort antal 78-varvskivor till museet. Vi säljer ut våra dubbletter. Se på länken nedan vilka skivor som finns till salu.

78-varvsskivor till salu